Asioimistulkkaus

Apua asiointiin

 

Välitämme ammattitaitoisia tulkkeja kaikkeen viranomaistoimintaan sekä kunnalliselle sektorille, että valtionhallinnolle. Meiltä saa tulkkauspalvelut myös yrityksille, yhdistyksille ja yksityishenkilöille.  

Meiltä saat ammattitaitoisen asioimistulkin käyttöösi kaikkialla Suomessa, ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. 

Tehtävien kirjo on laaja. Olemme asettaneet korkeat vaatimukset tulkkauksen laadulle ja luottamuksellisuudelle kaikissa tilanteissa. Tulkkimme noudattavat asioimistulkkien ammattisäännöstöä ja heitä sitoo tiukka salassapitovelvollisuus.  

Tulkin tilaaminen onnistuu puhelimitse, sähköpostitse ja tilauslomakkeella.
Teethän kiireelliset ja saman päivän tilaukset puhelimitse.

Tilaa tulkkaus →

Läsnäolotulkkaus

Tulkki paikan päälle

 

Läsnäolotulkkaus on perinteisin asioimistulkkauksen muoto, jossa tulkki on paikan päällä. Läsnäolotulkkauksen suurin etu on, että tulkki näkee eleet ja ilmeet ja pystyy käyttämään niitä tukena tarkan tulkkauksen antamiseksi. 

Tulkin tilaaminen onnistuu kätevästi puhelimitse, sähköpostilla tai sähköisellä tilauslomakkeella.

 

Tilaa tulkkaus →

Etätulkkaus

Kun tarvitset tulkin nopeasti

 

Etätulkkaus suoritetaan puhelimen tai videoyhteyden välityksellä. Etätulkkaus on taloudellinen vaihtoehto käyttää tulkkauspalveluita. Etätulkkaus soveltuu parhaiten jos tulkkausta tarvitaan nopeasti tai lyhyeksi ajaksi tai jos kyseisen kielen tai erikoisalan tuntevaa tulkkia ei löydy lähialueelta.

Etätulkkauksen edut lähitulkkaukseen verrattuna: 

 • Ei matkakustannuksia
 • Nopea saatavuus, sillä käytettävissä on enemmän tulkkeja. Erityisesti akuuteissa tulkkaustarpeissa tulkin saatavuus paranee.
 • Parantaa harvinaisten tulkkauskielten saatavuutta
 • Jääviysriski pienenee. Erityisesti pienissä ja tiiviissä kieliryhmissä helpottaa arkaluontoisten asioiden käsittelyä, kun tulkki voidaan tilata toiselta paikkakunnalta.  

 

Tilaa tulkkaus →

Ilmoitustulkkaus

Välitämme viestisi

 

Ilmoitustulkkaus on tulkkauspalvelu, jonka avulla välitämme asiakkaallenne lyhyen viestin. Tulkkimme tulkkaa viestinne puhelimitse asiakkaan omalle kielelle.

Tilaathan ilmoitustulkkauksen aina joko sähköpostitse tai varauslomakkeen kautta.
Ilmoitustulkkauksen suorittamista varten tarvitsemme myös asiakkaan nimen ja puhelinnumeron, johon tulkki voi soittaa ja välittää viestin.

 

Varauslomake →

Kulttuuritulkkaus

Opastusta ja tukea maahanmuuttajalle

 

Kulttuuritulkki on saman kulttuurin edustaja, joka toimii maahanmuuttajan tukena opastamassa palvelujärjestelmän ja palveluiden käytössä sekä päivittäisten asioiden hoitamisessa.

Käännöstyöt

Myös auktorisoidut käännökset

 

Tarjoamme korkeatasoisia käännöksiä ja kielentarkistuksia. Käännämme mm. asiakirjoja, esitteitä, raportteja, sopimuksia, kirjeitä ja verkkosivuja sekä muuta kirjallista aineistoa.

 

Käännöksen tilaaminen →

Viittomakielen tulkkaus

Ammattitaitoista tulkkausta
joka tilanteeseen

 

 • viittomakielen tulkkaus
 • viitotun puheen tulkkaus
 • kuurosokeille tulkkaus
 • kirjoitustulkkaus
 • seminaaritulkkaus
 • etätulkkaus

Viittomakielen tulkkauspalveluja on saatavilla seuraavilla alueilla:

 • Uusimaa
 • Turun seutu
 • Tampereen seutu
 • Jyväskylän seutu
 • Pohjois-Savo
 • Oulun seutu ja Pohjois-Suomi

Olemme palveluksessanne, kun haluatte edistää kielellistä saavutettavuutta ja esteetöntä viestintää viittomakielen tulkkauksen tai kirjoitustulkkauksen avulla.

Meiltä löytyy tulkki joka tilanteeseen. Kaikki tulkkimme ovat käytettävissä tarvittaessa myös etänä.

Viittomakielen tulkkimme tulkkaavat suomen ja suomalaisen viittomakielen välillä. Osalla tulkeistamme tulkkauskieliin kuuluvat myös ruotsi, englanti, suomenruotsalainen viittomakieli sekä muutamat muut kielet. Tarjoamme tulkkausta myös tilanteisiin, joissa asiakkaana on kuuro maahanmuuttaja.

Kirjoitustulkkimme tulkkaavat puheen tekstiksi, jolloin tulkkauksesta hyötyvät kuulovammaisten lisäksi vieraskieliset tai vaikkapa ikäkuuloiset ihmiset. Tulkkausta voi seurata tulkin tietokoneelta, tabletilta tai esimerkiksi valkokankaalle heijastettuna yleisötilaisuuksissa.

 

Viittomakielen tulkkaus →

Lokalisointipalvelut

Laajenna toimintaasi kansainvälisille markkinoille

 

Lokalisointipalveluidemme avulla sopeutat yrityksesi markkinoinnin ja viestinnän uusille markkinoille ja kohdemaan kulttuuriin sopiviksi. Lokalisointi sovittaa esimerkiksi markkinointimateriaalit kohdemaan kieli- ja kulttuuriympäristöön huomioiden paikalliset erityispiirteet ja kielelliset erikoisuudet.  

Lokalisointiasiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat kaikki projektit yrityskohtaisesti ja yksilöllisesti, joten palvelumme sopivat kaiken kokoisille yrityksille. Projekteja työstävät aina viestinnän asiantuntija ja kohdemaan kielen syntyperäinen puhuja. 

Lokalisointipalveluistamme saat esimerkiksi 

 • Verkkokaupan tuotekuvaukset 
 • Yritysesittelyt 
 • Sosiaalisenmedian postaukset 

Jopa maailman suurimmilla brändeillä on ollut haasteita lokalisoinnin kanssa. Älä siis jää yksin kansainvälistymisen kanssa, vaan ota meidät kumppaniksesi laajentamaan toimintaasi.  

 

Ota yhteyttä 

Lokalisointiasioissa voit ottaa suoraan yhteyttä viestinnän asiantuntijaamme 

larissa@instatulkki.fi 

Asiantuntijapalvelut

Monipuoliset asiantuntijapalvelumme ovat apunasi, kun haluat tehostaa viestintääsi.

 

Anna asiantuntijoidemme auttaa sinua kirkastamaan yrityksesi tarpeet. Ota uusi markkina-alue haltuun hallitusti ja tehokkaasti.

Autamme yritystäsi löytämään ratkaisut yritystoiminnan viestinnällisiin haasteisiin sekä kotimaisilla että kansainvälisillä markkinoilla. Yrityskohtainen konsultointi auttaa yritystäsi näkemään kehittämisen mahdollisuudet. Kartoituksemme on aina ilmainen eikä sido sinua mihinkään.

 

Asiantuntijapalvelut →

Kielikurssit

Haluatko perehdyttää henkilökuntasi uuteen kieleen ja kulttuuriin?

 

Avullamme järjestät kätevästi kielikurssit henkilökunnallesi. Kielikurssillamme perehdytään vieraan kielen lisäksi tapakulttuuriin.

Kielikurssimme räätälöidään aina yrityksesi tarpeisiin sopivaksi. Kursilla harjoitellaan kielen lisäksi viestinnän perusteita.

Tarjoa henkilökunnallesi ikimuistoinen elämys kanssamme.

 

Lue lisää →